حرفه مشاور املاک نیز مانند خیلی از شغلهای دیگر فراز و نشیبهای مخصوص به خود را دارد. بنابراین به دور از انتظار نیست که گاهی به دلیل مشکلات کاری، مشاوران انگیزه خود را از دست دهند یا کسل شوند. گاهی کار به دلیل ریتم تکراری حوصله سر بر و خستهکننده میشود. برای اینکه در حرفه خود موفق باشیم و چالشهای شغلی را مرتفع کنیم باید راههای ایجاد انگیزه در کسبوکار را به یاد داشته باشیم. پس اگر به دنبال انگیزه دادن به مشاوران املاک تیم خود هستید، حتما تا پایان این مقاله را دنبال کنید.
چرا انگیزه مشاور املاک کم میشود؟
گاهی ذرهای بالا و پایین شدن اوضاع بازار، اثر بزرگی بر موقعیت کاری مشاوران میگذارد. باوجود اینکه شغل املاک به طور کلی همواره، همراه با میزان زیادی تنش و استرس است، ایجاد انگیزه قدرت آن را دارد که مشکلات اضطرابی را حل کند و این چالش را از سر راه مشاوران بردارد. پس بهتر است روشهای ایجاد انگیزه را بشناسیم.
-
پیش بینی چالشها
مشاور املاک حرفهای آگاهی دارد که مسیر پیش رو پر، از پیچ و خمهای فراوان است. برخلاف تصور عام این شغل ضرر مالی، بازار کساد و روزهای پرماجرا زیاد دارد. پس برنده کسی است که تا حد ممکن آنها را شناسایی و در صورت بروز، مواجه درستی با مشکلات داشته باشد و مراحل سخت را با صبر و تجربه بگذراند.
-
همه سرمایه کاری را یکجا صرف نکنید.
داشتن یک برنامهریزی منسجم به مشاوران کمک میکند، در صورت بروز مشکل تمام توان خود را یکجا از دست ندهند. به عنوان مثال سرمایه و وقت خود را فقط روی یک موضوع بخصوص نگذارند که اگر احتمال شکست در آن پروژه وجود داشت، گزینههای دیگری برای ادامه داشته باشند. اگر به تازگی وارد این حرفه شدهاید میتوانید درخواست کنید به شما حقوق ثابت بدهند و بعدها که حرفهایتر شدید پورسانتی کار کنید.
-
طبقهبندی هدفمند
یک مجموعه موفق به اعضای خود آموزش میدهد اهداف کاری کوتاه مدت و بلند مدت خود را مشخص کند و برای هرکدام برنامهریزی مناسب انجام دهد. برای رسیدن به اهداف بزرگ باید پله پله و محتاطانه پیش رفت تا دچار سرشکستگی نشد.
-
دوری از اخبار ناخوشایند
درست است که یک تیم مشاوره باید به روز باشد و از تمامی اخبار مربوط به رشد و پیشرفت کار خود غافل نباشد اما این بدان معنی نیست که با اتصال به منابع خبری متعدد و بیاساس در اخبار غرق شود. اکتفا به چند منبع خبر قابل اعتماد کافی است. زیرا اخبار کذب و درهم ذهن مشاور را آشفته و تمرکز را از او میگیرد.
-
خود مراقبتی بیاموزید.
مدیر موفق هم به مشاوران خود آموزش عزت نفس و اعتماد به نفس میدهد و هم خود این مهم را رعایت میکند. برای ایجاد انگیزه به مشاوران املاک از آنها بخواهید ورزش کنند، رژیم غذایی سالم داشته باشند، مطالعه کنند و به سلامت روح خود اهمیت دهند.
-
اعضای تیم خود را بشناسید.
مدیران موفق با شناخت روحیات و شخصیت مشاوران خود متناسب با آن خلق و خو وظایف متفاوت از یکدیگر بر دوش آنها میگذارند. در هر فرد نقاط مثبت او را تقویت و از عوامل انگیزشی مثل درنظر گرفتن پاداش، هدایای مناسبتی و نشستهای دوستانه برای ایجاد انگیزه مدد بگیرید. همچنین از آنها بخواهید اهداف و آرزوهایشان را بنویسند.
-
جلسات کنترل اوضاع دسته جمعی
با افرادی که احساس ناامیدی میکنند، نگرانیهای خود را در مورد تجارت یا وضعیت بازار به اشتراک بگذارید. با هم آنها را بررسی و در صورت نیاز در کلاسهای تقویت اراده و دید مثبت شرکت کنید. دوستی با افراد مثبتنگر و کسانی که متمرکز بر ایجاد فرصتهای جدید و یادگیری هستند، نقش بزرگی در ایجاد انگیزه در افراد ایفا میکند.
اهمیت و نقش ایجاد انگیزه در شغل املاک
مشاور املاک بودن بالا و پایین دارد و گاهی میتواند خستهکننده نیز باشد، دستیابی به موفقیت در املاک و مستغلات میتواند روندی کند در پیش گیرد اما آگاه باشید اگر اوضاع با سرعتی که انتظار دارید پیش نمیرود، جای نگرانی نیست زیرا تمام مشاغل درگیر این مسائل میشوند. ایجاد انگیزه بازدهی کار را بالا میبرد و همه اعضای تیم مشاوران با هم بسوی یک هدف پیش میروند. پس هرگز اهمیت ایجاد انگیزه در مجموعه خود را نادیده نگیرید.
سخن آخر
بیشک همه افرادی که یک تجارت و کسبوکار راهاندازی کردهاند، تجربه یک دوران افول و ناامیدی را داشتهاند. شغل پر تنش مشاوران املاک نیز از این قاعده مستثنی نیست. پس در اینجا هوش و ذکاوت یک مدیر باتجربه و حرفهای نقش بسیار سازندهای دارد. یک مدیر موفق با استفاده از راهکارهای ایجاد انگیزه خود، کارمندان و محیط کاری را شاد و امن نگه میدارد. زیرا آنچه که مسلم است مشاوران باانگیزه، بازدهی و راندمان کاری مجموعه را بالا میبرند. پس در این راه هرچه از علم، زمان و پول هزینه کنید، در واقع سرمایهگذاری کردهاید. در دوره های مختلف آکادمی آموزش املاک ابراهیمی، آموزش ببینید و در حرفه ی املاک به نفر اول شغل خودتان تبدیل شوید.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست

تفاوت بالکن و تراس
یکی از مباحثی که هنگام خرید ملک و آپارتمان برای مشتریان از موضوعات حائز اهمیت به شمار میآید، وجود بالکن و تراس در یک خانه محسوب میگردد. جالب است، برخی از کلمات در میان عامه مردم بدون در نظر گرفتن معنای واقعی مورد استفاده قرار میگیرد. به خصوص کلماتی مانند تراس و بالکن که هر دو وارد زبان فارسی شدهاند و اکثراً این دو کلمه را با هم اشتباه میگیرند اما در واقعیت و در علم معماری، تفاوت بالکن و تراس مشخص است

قانون 5 ثانیه برای افزایش عملگرایی مشاورین املاک
احتمالا تاکنون به عنوان یک مشاور املاک این تجربه را داشته اید که وقتی به محل کار خود میایید و در شروع روز کاری خود لیستی از تماس ها و پیگیری های مربوط به آن روز را در دست دارید، با وجودی که لیست شما طولانی و زیاد به نظرتان نمی آید و با خود میپندارید تا پایان زمان کاری حتما همه موارد را انجام داده و تمام خواهید کرد، در پایان زمان کاری مشاهده میکنید آیتم هایی در لیست شما باقی مانده اند، و علی رغم اینکه آن روز برایتان…

صفر تا صد سن ساختمان برای مشاورین املاک
آیا اولین و مهمترین معیار شما برای خرید خانه شکل ظاهری و طراحی آن است؟ باید گفت که مهمترین و اصلیترین معیار برای ارزیابی و خرید خانه سن ساختمان میباشد. حال با این سوال مواجه میشویم که سن ساختمان را چگونه میتوان تشخیص داد؟ یکی از مطالب و آموزشهای تخصصی آکادمی آموزشی املاک ابراهیمی به مدیران و مشاوران املاک آموزش راهها و شیوههای تشخیص سن ساختمان است که در این مقاله به بیان آنها خواهیم پرداخت.