اگر شما هم به تازگی وارد حرفه مشاوره املاک شده‌اید حتماً با مشکلات بسیاری دست‌وپنجه نرم می‌کنید. اولین قدم برای شروع فعالیت مشاوره املاک، انتخاب نام مناسب است. نامی که نه‌تنها فعالیت شما را به خوبی به مشتری نشان دهد بلکه ویژه و منحصربه‌فرد نیز باشد. این کار به ظاهر ساده می‌آید اما هنگامی که در موقعیت آن قرار می‌گیرید متوجه خواهید شد که کار بسیار سخت و دشواری است.

در این مطلب قصد داریم تا شما را برای انتخاب اسم دفتر املاک راهنمایی کرده و چند نمونه از اسم‌های مورد تأیید را به شما معرفی نماییم. شما می‌توانید با استفاده از نکاتی که به شما تذکر می‌دهیم خودتان نامی مناسب را طراحی و انتخاب کنید. به هر حال شما در آینده می‌خواهید با این نام برندسازی انجام داده و به موفقیت برسید، پس نباید ساده از کنار آن گذشت.

چرا باید نام مناسب برای دفتر املاک خود انتخاب کنیم؟

برای نامگذاری املاک باید دقت بسیاری به خرج داد، در این قسمت قصد داریم ضرورت دقت در این کار را به شما نشان دهیم. اگر نام مناسبی برای دفتر املاک خود انتخاب نکنید ممکن است در آینده با این مشکلات مواجه شوید:

  • نام شما تأثیر زیادی در جذب مشتری شما نداشته باشد.
  • به یاد سپردن آن سخت باشد.
  • شما را از همکارانتان متمایز نکند و بسیار تکراری به نظر برسد.
  • ممکن است در ساخت لوگوی املاک با مشکل مواجه شوید.
  • برای انتشار در فضای مجازی یا ساخت پیج در شبکه‌های اجتماعی مناسب نباشد.
  • معنای خاصی نداشته باشدو نتوان از آن در برندسازی استفاده کرد.

با توجه به تمام نکات فوق انتخاب اسم دفتر املاک کاری بسیار سخت و دشوار به نظر می‌رسد اما در ادامه چند راهکار برای حل این مشکل به شما پیشنهاد خواهیم کرد.

نام مناسب برای دفتر املاک چه ویژگی‌هایی دارد؟

برای نامگذاری املاک باید برخی از نکات مهم زیر را رعایت کرد تا بتوان نامی مناسب انتخاب نمود:

ترجیحاً از اسامی ساده که مخاطب آن را راحت به خاطر می‌سپارد، استفاده نمایید.

استفاده از نام مشاهیر و بزرگان نیز برای دفتر املاک بسیار مناسب است.

در نام دفتر املاک می‌توانید از اسامی خیابان‌های معروف یا حتی نام خانوادگی خود استفاده کنید.

از اسامی خاصی که در مورد خانه به کار می‌رود، نهایت استفاده را ببرید به طور مثال خانه سبز، مسکن لوکس و …

اگر در یک شهر به خصوص فعالیت می‌کنید می‌توانید از نام شهر نیز در نامگذاری املاک استفاده نماید.

اکنون زمان آن رسیده است که با توجه به نکات فوق نام‌های پیشنهادی خود را بر روی یک برگه بنویسید و سپس با امتیازدهی،  یکی را از میان آنها انتخاب کنید. در پایان مجدداً تأکید می‌کنیم که انتخاب اسم دفتر املاک باید به صورتی باشد که بتوان لوگوی مناسبی برای آن طراحی نمود.

اگر بتوانید نام مناسب انتخاب کنید، در صنعت املاک جاودانه خواهید شد و نامتان در ذهن ها خواهد ماند.

از فرهنگ لغات کمک بگیرید

شما می‌توانید به فرهنگ لغات معین یا دهخدا مراجعه کرده و با استفاده از این مراجع، مترادف یا واژگان هم معنی لغاتی مانند املاک، معامله، اعتماد، خانه و غیره را پیدا کرده و از آنها برای انتخاب اسم دفتر املاک استفاده نمایید. فراموش نکنید که نام برند شما می‌تواند مخفف یک عبارت طولانی باشد که کلمه زیبایی از آن به دست آمده است.

از مدیران املاک با تجربه کمک بگیرید

برای اینکه بتوانید یک اسم مناسب برای املاکتان انتخاب کنید، می توانید از مدیران املاک با تجربه ای که نامهای زیبا انتخاب کرده اند کمک بگیرید تا ایده های جذابی پیش رویتان قرار بگیرد.

اسامی پیشنهادی مناسب برای دفتر املاک

در این قسمت چند نام پیشنهادی برای دفتر املاک را به شما معرفی می‌کنیم:

  • مشاور املاک آینده
  • مشاور املاک همشهری
  • مشاور املاک آشیانه
  • مشاور املاک سلاطین
  • املاک با خانمان
  • املاک سرپناه
  • املاک کلبه درویش
  • املاک هزار جریب
  • مشاوره املاک کلید
  • مشاوره املاک برتر
  • املاک چهاردیواری
  • املاک سرای ایرانی

این موارد تنها چند نمونه از هزاران نامی هستند که می‌توان برای دفتر املاک انتخاب کرد.

اسم املاک

نتیجه‌گیری

همه شما به خوبی می‌دانید که راه‌اندازی کسب‌وکار مربوط به مسکن بسیار هزینه‌بر است و برای دستیابی به موفقیت در آن به سال‌ها تلاش و پشتکار نیاز دارد. اولین قدم در هنگام آغاز این فعالیت انتخاب اسم دفتر املاک است که باید در نکات مهمی که در این مطلب به آن اشاره شد را در این خصوص رعایت کرد.

اگر در این زمینه تبحر ندارید از دوستان یا نزدیکان خلاق خود کمک بگیرید تا بهترین و مناسب‌ترین نام را انتخاب کنید. در واقع نامگذاری املاک خشت اول در مسیر پر فراز و نشیب املاک است و از قدیم گفته‌اند که خشت‌ اول چون‌ نهد معمار ‌کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج!

سوال داری شمارتو بذار

هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم

برای دوستات بفرست

سرمایه گذاری در املاک

انواع سرمایه گذاری ملکی در دوران رکود

دوران رکود اقتصادی معمولا موجب می‌شود تا چالش‌ها و فرصت‌هایی برای سرمایه‌گذاران ملکی فراهم گردد. بازار ملک در این دوران تحت تأثیر قرار می‌گیرد و ارزش خرید و فروش ملک‌ها تغییر می‌کند. از یک سو، رکود می‌تواند به خریداران امکان مذاکره و کسب ملک‌های با قیمت مناسب را بدهد. از سوی دیگر، احتمال افت قیمت‌ها و تراکم رقابت در بازار ملک نیز وجود دارد.

توضیحات بیشتر »
استراتژی مشاورین املاک

استراتژی ‌هایی که هر مشاور املاکی باید بداند

استراتژی ‌هایی که شما در این حرفه دارید، برای ارتباط با مشتریان و بستن قرارداد می‌تواند به شما یک خط مشی درست بدهد تا بتوانید بر سختی‌های این حرفه غلبه کنید و درآمدهای بزرگی کسب نمایید. اگر شما دوست دارید که درخصوص این موارد اطلاعات بیشتری کسب نمایید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

توضیحات بیشتر »
فروش تلفنی

فروش تلفنی املاک چیست؟

تماس تلفنی، فرایندی است برای بازاریابی و دریافت فایل از عموم مردم، این امر محدودیتی در تعداد افراد ندارد و می‌توان با استفاده از آن تا جایی که زمان اجازه می‌دهد مشتری‌یابی کرد. جهت پوشش همه جانبه پیشرفت در بازار، در این مطلب راه و رسم بازاریابی و فروش تلفنی ملک را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

توضیحات بیشتر »
سبد خرید

اگر در ارتباط با دوره های آنلاین و حضوری آکادمی سوال داری

شمارتو بزار :

Call Now Button