روز
ساعت‌
دقیقه
ثانیه

30% هدیه ویژه روی تمام دوره های ویدیویی

راه اندازی یک دفتر املاک چقدر هزینه دارد؟

اولین قدم برای راه اندازی دفتر املاک خرید یا اجاره یک ملک تجاری است. در میان تمام هزینه‌هایی که باید برای راه اندازی دفتر املاک بپردازید این مورد بیشترین سهم را به خود اختصاص می‌دهد. خودتان به عنوان یک مشاور املاک به خوبی می‌دانید که هزینه اجاره یا خرید ملک در شهر شما به چه صورت است؟ اتحادیه مشاوران املاک شما را ملزم به تهیه دفتری با حداقل متراژ ۱۲ مترمربع می‌کند. البته این متراژ ممکن است....
راه اندازی دفتر املاک

آیا می‌دانید برای تأسیس دفتر مشاوره املاک باید چه مراحلی را طی کرد؟ برای هر مرحله چقدر باید هزینه در نظر گرفت؟ برای شروع کار حدوداً به چقدر سرمایه احتیاج است؟ در این مقاله قصد داریم تا شما را با هزینه راه اندازی دفتر املاک آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

هزینه خرید یا اجاره دفتر

می دانیم که هزینه های راه اندازی یک دفتر املاک بسیار زیاد است و کسانی که قصد تاسیس یک دفتر را دارند، بیشتر از هرچیزی نگران این موضوع هستند. اولین قدم برای راه اندازی دفتر املاک خرید یا اجاره یک ملک تجاری است. در میان تمام هزینه‌هایی که باید برای راه اندازی دفتر املاک بپردازید این مورد بیشترین سهم را به خود اختصاص می‌دهد. خودتان به عنوان یک مشاور املاک به خوبی می‌دانید که هزینه اجاره یا خرید ملک در شهر شما به چه صورت است؟ اتحادیه مشاوران املاک شما را ملزم به تهیه دفتری با حداقل متراژ ۱۲ مترمربع می‌کند. البته این متراژ ممکن است در شهرهای مختلف متفاوت باشد، برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید.

هر چه که دفتر بزرگ‌تر و در جای بهتری باشد، احتمال موفقیت کسب‌وکار شما نیز بیشتر خواهد شد. در مناطق با موقعیت مکانی بهتر و همچنین نقاطی که تردد مردم در آن‌ها بیشتر است، امکان جذب مشتری بیشتر می‌شود. پس مطمئن باشید از هزینه کردن برای تهیه مکان مناسب پشیمان نخواهید شد.

هزینه‌های اخذ جواز یا پروانه کسب

یکی از بخش های مهمی که شما باید به آن توجه ویژه ای نشان دهید، قسمت جواز و دریافت آن است. دومین مورد در لیست هزینه راه اندازی دفتر املاک مبلغی است که برای دریافت مجوز شروع فعالیت یا پروانه کسب باید پرداخت کنید. برای دریافت پروانه باید مراحل زیر را به ترتیب دنبال نمایید:

  • به اتحادیه مشاوران املاک مراجعه کرده و درخواست کتبی خود را به این سازمان تحویل دهید.
  • بازرسان از مکانی که برای شروع فعالیت خود تهیه کرده‌اید بازدید کرده و گزارش خود را به اتحادیه ارسال می‌نمایند.
  • درخواست توسط هیئت‌مدیره اتحادیه مشاوران املاک بررسی و نتیجه به صورت کتبی به شما اعلام می‌شود.
  • در صورت تأیید باید مدارکی مانند اجاره‌نامه یا سند ملک خریداری شده، کارت پایان خدمت، مدارک کاربری تجاری ملک، ۱۲ قطعه عکس، فیش واریز حق ورودی به اتحادیه مشاورین املاک (حداقل ۳۰۰ هزار تومان) و فیش واریزی به خزانه کشور (۳ هزار تومان) را به درخواست خود ضمیمه کنید.
  • در مرحله بعد باید گواهی عدم اعتیاد، عدم سوءپیشینه کیفری و همچنین تأییدیه صلاحیت خود را از اداره اماکن نیروی انتظامی دریافت و به پرونده خود اضافه کنید.
  • در صورتی که سن شما کمتر از ۷۰ سال باشد باید در دوره آموزشی مربوطه شرکت کرده و گواهی موردنظر را نیز در پرونده خود قرار دهید.
  • پس از آن در اداره امور مالیاتی پرونده‌ای برای شما تشکیل و کد شناسه ۱۰ رقمی به کسب‌وکار شما اختصاص داده می‌شود. شما باید این کد را به پروانه خود الصاق نمایید، در آخر نیز برچسب شناسه صنفی برای شما صادر خواهد شد.

همان‌طور که مشاهده کردید برای دریافت مجوز نیازی به هزینه‌های زیادی نیست و به راحتی و با طی چند کار اداری کوچک می‌توان برای دریافت آن اقدام کرد. اما گزینه بعدی از لیست هزینه راه اندازی دفتر املاک تهیه لوازم و وسایل کار است که بر اساس سبک کار شما ممکن است هزینه‌ای کم یا هنگفت به این لیست اضافه کند.

وسایل و لوازم ضروری برای راه اندازی دفتر املاک

در ابتدای کار برای خرید وسایل سعی کنید که از محصولاتی با کیفیت معقول و قیمت های مناسب استفاده کنید. اگر بخواهید از همان ابتدا هزینه های گزاف برای وسایل املاک بپردازید، ممکن است در ادامه به چالش بربخورید. پس از اینکه مکان موردنظر خود را تهیه و مجوزهای لازم را اخذ کرده‌اید، زمان آن رسیده است که وسایل موردنیاز را برای دفتر مشاوره املاک خود را هم خریداری کنید برخی از این وسایل عبارت‌اند از:

  • تابلوی مناسب برای سر در دفتر املاک
  • استفاده از چراغ‌های LED مناسب برای ثبت ‌نام و برند دفتر املاک بر روی درب‌های شیشه‌ای
  • میز مدیریتی مناسب همراه با صندلی
  • میز و صندلی اداری مناسب برای سایر کارمندان
  • مبلمان مناسب برای نشستن مشتریان
  • سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی
  • سیستم کامپیوتر یا لپ‌تاپ برای ثبت فایل‌های املاک و استفاده از سیستم‌های فایلینگ کامپیوتری
  • دفاتر مناسب برای ثبت فایل‌ها به صورت دستی
  • یک تا چند دستگاه تلفن
  • لوازم‌تحریری همچون ماشین‌حساب، خودکار، استامپ، منگنه و دفترچه یادداشت
  • نمونه قراردادهای ملکی مختلف
  • پاکت مخصوص برای تقدیم قرارداد به مشتری
  • وسایل مخصوص پذیرایی مانند چای‌ساز، لیوان یا فنجان و غیره
  • مواد خوراکی مانند چای، قند و شیرینی
  • هزینه‌های مربوط به طراحی لوگوی اختصاصی و چاپ کارت ویزیت

وسایل فوق نیز با توجه به نوع کار و محله‌ای که در آن فعالیت می‌کنید تغییر می‌کند. پس نمی‌توان مبلغ مشخصی برای این مورد از لیست هزینه راه اندازی دفتر املاک در نظر گرفت.

راه اندازی بنگاه

کلام پایانی

همه ما پیش از ورود به هر کسب‌وکاری ابتدا در مورد هزینه‌های راه اندازی آن تحقیقاتی انجام می‌دهیم این امر به ما در تصمیم‌گیری کمک‌های فراوانی می‌کند. در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر می‌رسد که شما با هر سرمایه یا بودجه‌ای می‌توانید از پس هزینه راه اندازی دفتر املاک برآیید زیرا هزینه‌های تأسیس دفتر در مناطق بالا یا پایین شهر و خرید لوازم ضروری آن با یکدیگر متفاوت است. برای رسیدن به موفقیت در حرفه مشاوره املاک فقط باید مهارت‌های لازم را به دست آورد و با پشتکار فراوان از آن‌ها استفاده نمود.

سوال داری شمارتو بذار

هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

برای دوستات بفرست

مشاور املاک کیست و چه وظایفی دارد؟ 5 وظیفه کلیدی

مشاور املاک، فردی است که در زمینه خرید، فروش، اجاره و مدیریت املاک فعالیت می‌کند.
این افراد با دانش و تجربه خود در بازار املاک، به مشتریان کمک می‌کنند تا بهترین تصمیمات را در زمینه سرمایه‌گذاری و معاملات املاک بگیرند.
البته برخلاف تصور عموم افراد، وظایف یک مشاور املاک تنها به این موارد ختم نمی شوند و یک مشاور املاک وظایف گسترده تری نیز دارد.

توضیحات بیشتر »
لوگو املاک

طراحی لوگو دفتر املاک

شغل مشاور املاک، از جمله مشاغل پررقابت است و اگر دقت کنید در هر محله یا خیابانی وجود دارد. پس طراحی لوگو دفتر املاک بسیار اهمیت دارد تا نسبت به سایر رقبل متمایز و از طرفی حس اطمینان و اعتماد را به مشتریان خود القا کند تا نظر آن‌ها نسبت به بنگاه‌ جلب شود. ازاین‌رو لوگوی خاصی باید طراحی و خلق شود. شاید در ذهنتان این سوال پیش بیاید که لوگو باید چگونه باشد و اهمیت و عوامل موثر در طراحی لوگو چه مواردیست که در ادامه به این مباحث بیشتر می‌پردازیم….

توضیحات بیشتر »
مدیر قرارداد

مدیر قرارداد خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

یکی از مهارت‌هایی که باید به عنوان یک مدیر مشاوره املاک با آن آشنایی و حتی در آن تبحر داشته باشید، نحوه تنظیم قرارداد است. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود در دوره آموزشی مدیر قرارداد شرکت کرده و سپس به صورت حرفه‌ای این کار را انجام دهید.
در واقع آموزش مدیر قرارداد یکی از مهم‌ترین و اصولی‌ترین مواردی است که باید به صورت جدی به آن فکر…

توضیحات بیشتر »

Share:

جدیدترین مقالات

چطور یک مشاور املاک کاریزماتیک باشیم؟ | 8 تکنیک علمی و ثابت شده

در دنیای املاک، تبدیل شدن به یک مشاور املاک کاریزماتیک می‌تواند به افزایش اعتماد مشتریان و در نهایت موفقیت بیشتر در این زمینه کمک کند.

کاریزما نه تنها یک ویژگی ذاتی است، بلکه می‌توان آن را با تمرین و تلاش توسعه داد.

در این مقاله، به بررسی هشت نکته برای تبدیل شدن به یک مشاور املاک کاریزماتیک می‌پردازیم و در انتها به جمع‌بندی و نتیجه‌گیری می‌رسیم.

چطور حرفه ای مذاکره کنیم؟

چطور حرفه ­ای مذاکره کنیم؟ | 7 روش مخصوص مشاورین املاک

مذاکره حرفه ای یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که هر مشاور املاک باید به آن تسلط داشته باشد.

یک مذاکره موفق می‌تواند منجر به یک قرارداد سودآور و یک رابطه طولانی‌مدت با مشتری شود.
در حالی که یک مذاکره ضعیف ممکن است باعث از دست رفتن فرصت‌های ارزشمند شود.

اما چطور می‌توان به یک مذاکره‌کننده حرفه‌ای تبدیل شد؟
در این مقاله، ۷ روش کاربردی و امتحان‌شده را بررسی می‌کنیم که به شما کمک می‌کند در مذاکرات خود قوی‌تر، حرفه‌ای‌تر و تأثیرگذارتر ظاهر شوید.

چطور مشتری را وادار به خرید کنیم؟ | 7 تکنیک کاربردی

متقاعدسازی مشتری در حوزه املاک، یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که هر مشاور حرفه‌ای باید به آن مسلط باشد.
بسیاری از مشتریان حتی پس از مشاهده ملک‌های متعدد، همچنان دچار تردید هستند و در تصمیم‌گیری نهایی دچار مشکل می‌شوند.
در چنین شرایطی، استفاده از روش‌های سنتی فروش، نه‌تنها کمکی نمی‌کند، بلکه ممکن است باعث از دست رفتن مشتری شود.
در این مقاله، هفت تکنیک مؤثر و کاربردی را بررسی خواهیم کرد که به شما کمک می‌کنند ذهن مشتری را بهتر درک کنید، مقاومت‌های او را کاهش دهید و در نهایت، او را به خرید ترغیب نمایید.
این اصول می‌تواند تأثیر چشمگیری در افزایش فروش و جلب رضایت مشتریان داشته باشد.

بازاریابی پیامکی در املاک

بازاریابی پیامکی در املاک | 7 مزیت فوق العاده

در دنیای امروز که ارتباطات سریع و مستقیم نقش کلیدی در موفقیت کسب‌وکارها دارد، بازاریابی پیامکی به عنوان یکی از ابزارهای مؤثر برای برقراری ارتباط با مشتریان مطرح شده است.
این روش به دلیل هزینه کم، نرخ باز شدن بالا و قابلیت دسترسی سریع، به یکی از گزینه‌های محبوب در استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال تبدیل شده است.
مشاورین املاک و کسب‌وکارهای مختلف می‌توانند از پیامک برای افزایش آگاهی از برند، جذب مشتریان جدید و تعامل مؤثرتر با مخاطبان خود استفاده کنند.
در این مقاله، به بررسی مزایای بازاریابی پیامکی و چگونگی استفاده بهینه از آن می‌پردازیم..

اگر درباره دوره ها سوال داری شمارتو بذار