آگهی نویسی
همانطور که خودتان هم میدانید، امروزه تغییرات عظیم تکنولوژی توانسته بسیاری از کسبوکارها را متحول کند. گفتنی است که مشاورین املاک نیز تحت تأثیر این تغییرات قرار گرفته و فعالیتشان از این قضیه مستثنی نبوده است. معمولا افراد مشغول در این حرفه جهت فعالیت آگهی نویسی از پلتفرمهای گوناگونی نظیر دیوار استفاده میکنند.
شاید در ابتدا گمان کنید که نگارش و ثبت آگهی کار سادهای است، اما باید دقت کنید که مشاورین املاک میتوانند با یادگیری برخی ترفندهای مهم در زمینه نوشتن آگهی به درآمد بسیار بیشتری برسند و برندشان را بهبود ببخشند.
لازم به ذکر است که اصلیترین هدف طراحی آگهیهای تبلیغاتی، جذب هرچه بیشتر مشتری و افزایش فروش بوده که متن آنها نقش مهمی در این زمینه خواهد داشت. این تبلیغات میتوانند از طریق روشهای گوناگون همچون پیام کوتاه، بنرها، تراکت، بروشور، وبسایت و … مورد استفاده قرار گیرد.
در ادامه این مقاله قصد داریم مهمترین نکات مربوط به نوشتن آگهی را جهت افزایش بازدهی شغلیتان به شما مشاورین املاک معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
نکات مهم در نگارش عنوان آگهی
دقت فرمایید که عنوان هر آگهی دو کارکرد اساسی دارد که اولین آن ایجاد جذابیت از طریق ارتباط چشمی برای مخاطب است. به گونهای که او را به بررسی دقیق آگهی و مشاهده کامل متن ترغیب میکند. در مورد کارکرد دوم نیز باید گفت که حتما باید خود را در نتیجه جستجوی عبارت مدنظر مخاطب نشان دهد. این مورد مخصوص آگهی نویسی در پلتفرمهای مجازی است. در ادامه سعی داریم برخی از مهمترین نکات مربوط به نگارش عنوان یا تیتر آگهیها را بیان کنیم:
- اشاره کردن به شرایط مهم (ملک) در عنوان: گفتنی است که هیچ فرمول جادویی جهت انتخاب یک عنوان جذاب وجود ندارد. بنابراین مشاورین املاک باید با توجه به شرایط ملک مدنظرشان، یک عنوان اختصاصی انتخاب کنند.
- استفاده از ویژگیهای مهم منطقه مدنظر در عنوان: نکته دیگری که در نوشتن یک عنوان جذاب باید رعایت کنید، توجه به مهمترین ویژگیهای موقعیت مدنظر است. به احتمال خیلی زیاد مخاطبان این مورد را جستجو میکنند. بنابراین هر مشاور املاک و یا بازاریاب باید به این نکته که مخاطبان ویژگیهای خاص منطقه را به چه شیوهای جستجو میکنند، توجه ویژه داشته باشد تا بتواند از آنها در انتخاب عناوین به بهترین شکل ممکن استفاده کند.
- نداشتن هیچ گونه غلط املایی: یکی دیگر از نکات مهم در خصوص انتخاب عنوان در آگهی نویسی، نداشتن غلط املایی است. توجه داشته باشید که به کار بردن اشتباه هر گونه واژه و یا عبارتی در عناوین، شانس دیده شدن آن آگهی را به هنگام جستجوی مخاطبان به احتمال خیلی زیاد از بین میبرد.
حال که با ترفندهای عنواننویسی آشنا شدیم، باید نکات مربوط به نوشتن متون اصلی آگهی را نیز به طور کامل بررسی کنیم.
نکات مهم در نگارش متن آگهی
در رابطه با نگارش متن آگهی باید به نکات زیر توجه ویژه داشته باشید:
- در نگارش متن اصلی آگهی تحت هیچ شرایطی وارد توضیحات اضافه و حاشیهای نشوید. در واقع بهترین کار این است که همان اول متن به موضوع اصلی اشاره کنید.
- دقت کنید که در متن آگهیتان کلی گویی نداشته باشید. به عبارت دیگر سعی کنید تمامی توضیحاتتان را با سند و مدرک بیان کنید. البته شیوه بیانتان باید به صورت دوستانه باشد تا خواننده به خواندن کل متن آگهی ترغیب شود.
اگر شما در همان ابتدای متن، انگیزه لازم را جهت خواندن آگهی به مخاطب القا کنید، حتی اگر متن تبلیغاتی طولانی هم باشد، خواننده برای آگاه شدن از تمامی اطلاعات آگهی بسیار ترغیب میشود.
- همیشه باید گفتههایتان را در آگهی با شواهد واقعی اثبات کنید. مثلا میتوانید با استفاده از نظرات مشتریان قبلی، تأثیر بسزایی را در بازدهی متن آگهی تبلیغاتی ایجاد نمایید، چراکه با این کار حس اعتماد را در خوانندگان به وجود میآورید.
- یکی دیگر از راههای جذب مشتری در آگهی نویسی، نصیحت کردن مخاطب و یا به عبارت دیگر ارائه نوعی خدمت است. معمولا تأثیر این نوع تبلیغها حدودا 75 درصد بیشتر از تبلیغات منحصرا اطلاعرسانی هستند، چراکه مدت زمان بیشتری در ذهن مخاطب باقی میمانند.
- جهت پرت نشدن حواس خواننده بهتر است به زبانی عامیانه و قابل درک صحبت کنید تا بر روی موضوع مدنظر تمرکز بیشتری داشته باشند.
- نگارش تعریفها، توضیحات اضافی و بیهوده در متن تبلیغاتی ممنوع است. همچنین اینکه اگر دیدید که در یک متن تبلیغاتی در رابطه با یک موضوع بخصوص، بیش از حد توضیح داده، باید شک کنید که در همان موضوع ضعفی خاص وجود دارد.
- از به کاربردن کلمات سنگین در متن خودداری کنید و فکر نکنید که استفاده از کلمات دهان پر کن تأثیر بیشتری دارد باشد، زیرا ممکن است این کلمات برای خواننده کاملا نامفهوم باشد. گفتنی است که ساده نویسی نوعی هنر است که باید به کمک متنهایی کوتاه و قابل درک آن را خلق کرد.
سخن پایانی
در مقاله بالا تمام سعی خود را به کار گرفتیم تا در مورد آگهی نویسی و نکات ضروری آن صحبت کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است از طریق شماره تلفنهایی که در پایین صفحه درج شده، با کارشناسان مجرب ما در ارتباط باشید و تمامی سؤالات و یا ابهامات پیش آمده در خصوص نکات نگارش آگهی را از آنها بپرسید. از همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست

آموزش تصویری گرفتن کد رهگیری املاک
آیا می¬دانید کد رهگیری املاک چیست؟ از سال 1387 دولت جمهوری اسلامی ایران برای به دست آوردن آمار دقیق و جامع در حوزه مسکن، ثبت تمام معاملات مسکن را به صورت هوشمند تغییر داد و از آن سال به بعد تمامی قراردادهای دستنویس بیاعتبار شدند! لذا از آن تاریخ، تمامی خریداران و فروشندگان موظفاند تا با ارائه مدارک به یک مشاور املاک، از طریق سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور مشخصات ملک خود را ثبت نمایند.

چرا مشتری ملک را نمی خرد؟
مشتریان خرید ملک همانطور که با معاملات خود سبب سودرسانی به مشاوران دفاتر املاک میشوند گاه نیز با سرسختی، بدقلقی و دلایل متعدد دیگری که منجر به انجام نشدن خرید و فروش میشود سبب به وجود آمدن مشکلات و دردسرهایی برای مشاوران املاک میشوند. مشاوران حرفهای املاک فروش را تنها هدف مأموریت خود قرار نمیدهند اما با این وجود دانستن نکات مربوط به اینکه چرا مشتری ملک را نمی خرد، کمک شایانی به راهگشایی مشکلات مشاوران در مواجهه با مشتریان اعم از خریدار یا فروشنده میکند

تفاوت بالکن و تراس
یکی از مباحثی که هنگام خرید ملک و آپارتمان برای مشتریان از موضوعات حائز اهمیت به شمار میآید، وجود بالکن و تراس در یک خانه محسوب میگردد. جالب است، برخی از کلمات در میان عامه مردم بدون در نظر گرفتن معنای واقعی مورد استفاده قرار میگیرد. به خصوص کلماتی مانند تراس و بالکن که هر دو وارد زبان فارسی شدهاند و اکثراً این دو کلمه را با هم اشتباه میگیرند اما در واقعیت و در علم معماری، تفاوت بالکن و تراس مشخص است