کلمات و جملههایی که مشاوران املاک به هنگام آشنایی با مشتریان و نشان دادن موارد خرید و فروش، همچنین هنگام عقد قرارداد بر زبان میآورند، نقش بسیار مهمی در سرانجام معامله دارد. در بسیاری از قراردادها بهخاطر استفاده از جملات یا قول و قرارهای اشتباه، شانس انجام معامله خرید و فروش از دست میرود. مشاوران املاک حرفهای مراقب هستند از جملات ممنوعه در قرارداد که ریسک فسخ معامله را افزایش میدهد، استفاده نکنند. حال باید دید این جملات چیست و چرا نباید از آنها استفاده کرد؟
آمادگی برای جلسه قرارداد ملک
برای هر قرارداد ملکی مذاکراتی انجام میگردد که شامل چند مرحله است. پس از بازدید ملک توسط مشتریان، در صورت موردپسند بودن آن ملک خریداران یا مستأجران به دنبال قیمت ارزانتر و به عکس فروشندگان یا مالکان در پی معامله گرانتر هستند. در این میان وظیفه مشاور املاک به عنوان داور و میانجی میان طرفین معامله پیشنهاد منصفانهترین قیمت و حل چالشهای احتمالی، همچنین هماهنگی برای جلسات بعدی است. او باهوش و ذکاوت بهصورت جداگانه با هر دو طرف معامله صحبت میکند و پس از بهاصطلاح پختن آنان همگی آماده جلسه قرارداد میشوند و در این جا مشاور املاک ماهر باید از گفتن جملات ممنوعه در قرارداد خودداری کند تا زحماتی که تا این مرحله از کار کشیده است به یغما نرود.
جملات پرکاربرد مشاوران املاک
پیش از آن که به بررسی جملات ممنوعه بپردازیم، جملات کلیدی موفقیت مشاور را مورد بحث قرار میدهیم. به عنوان نمونه اگر آپارتمانی آسانسور نداشته باشد بهتر است مشاور املاک ابتدا به توضیح ویژگیهای مثبت ملک بپردازد. در این طور مواقع علاوه بر ذکر خصوصیات مثبت آن ملک، میتوان قیمت مناسب آپارتمان و صحبت از ارتفاع کم پلهها و استاندارد بودن آن را پیش کشاند. مواقعی که مشتری موردنظر از قیمت بالای ملک شکایت دارد و فروشنده نیز حاضر به کم کردن قیمت نیست، مشاور املاک باتجربه باید به مواردی که سبب اکازیون شدن آن ملک شده است اشاره کند و امکانات رفاهی مانند نقشه، نور، متریال باکیفیت و خوشساخت بودن ملک را گوشزد نماید. متخصصان حوزه املاک و مستغلات میدانند که نقش جملات ممنوعه در قرارداد پررنگتر و کاربردیتر از جملات کلیدی موفقیت است، بنابراین تلاش میکنند تا این جملات را هرگز به کار نبرند.
جملات ممنوعه در قرارداد
پس از آن که به اهمیت عدم استفاده از جملات ممنوعه در قرارداد واقف شدیم، به مواردی از این جملات که مشاوران املاک موفق هرگز از آن استفاده نمیکنند میپردازیم:
-
لطفاً فقط در ساعتهای کاری تماس بگیرید!
یک مشاور املاک متعهد و پیگیر همواره پاسخگوی تماسهای مشتریان خود است زیرا میداند با این تعهد مشتریان به او وابسته میشوند و به مرور زمان برای هر موردی که به حوزه املاک و مستغلات مربوط شود، فقط از وی یاری میخواهند. پس یک مشاور املاک وظیفهشناس شرایط کاری و زندگی را در نظر میگیرد و هرگز از جمله ممنوعه تماس فقط در ساعات کاری استفاده نمیکند.
-
قول میدم که این خانه مال شماست!
مدیریت یک دفتر املاک و کارکنان او هنگام به کار بردن جملات و عبارات، دقت کافی را مبذول میکنند تا قولی ندهند که نتوانند به آن عمل کنند. اگر به هر دلیلی معامله صورت نگیرد شما به عنوان یک مشاور املاک بدقول شناخته میشوید.
-
نیازی به توضیح نیست، متوجه منظور شما شدم!
یکی از دیگر جملات ممنوعه در قرارداد ملک، جمله فوق است. مشاور املاک هر چقدر به تمام چون و چرای ابعاد معامله آشنا باشد، نباید صحبتهای مشتری را قطع کند چون این عمل علاوه بر آنکه حس ناخوشایندی به مشتری منتقل میکند، سبب قطع زنجیره ارتباط صمیمی منجر به شناخت ابعاد بیشتر وی میگردد.
-
متأسفانه در این زمینه فعالیتی ندارم!
مشتری موردنظر به مشاور املاک اعتماد کرده و درخواست خرید ملک را با او مطرح میکند، وظیفه مشاور املاک و کارشناس فروش حفظ مشتری وفادار خواهد بود. او باید بادقت به صحبتهای مشتری گوش دهد و در صورت عدم اطلاعات کافی برای هدایت او، راهنمایی لازم و ارجاع او به دیگر همکاران خود را انجام دهد.
-
من در شبکههای اجتماعی نیستم!
یکی دیگر از جملات سمی هنگام قرارداد ملک این است که در صورتی مشتری بخواهد با شما در صفحات مجازی ارتباط برقرار کند و اخبار ملک را از آنجا پیگیری کند، شما بگویید متأسفانه من در هیچ شبکه اجتماعی نیستم. امروزه مردم با چند کلیک ساده میتوانند، کارشناسان مدنظر خود را در فضای مجازی پیدا کنند پس لازمه هر کسبوکار موفق در کل دنیا داشتن یک وبسایت یا حداقل چند صفحه در شبکههای اجتماعی است.
نتیجه گیری
در این مقاله به بررسی جملات ممنوعه در قرارداد پرداختیم زیرا این موضوع نقش مهمی در حرفه مشاوران املاک دارد. کارشناسان فروش دفاتر املاک میدانند اگر از جملات ممنوعه در قرارداد استفاده کنند علاوه بر احتمال فسخ معامله، به دلیل انتقال انرژی منفی رفتهرفته مشتریان خود را از دست میدهند. سایت جامع مشاور املاک راهگشای رموز موفقیت بسیاری از مشاوران املاک متعهد و جویای پیشرفت، کمک شایانی به علاقهمندان به این حرفه میکند.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست

4 کتاب مهم که هر مشاور املاکی باید بخواند
اینکه شما را به عنوان یک مشاور املاک بشناسند، نکتهای بسیار مهم است که با داشتن خصوصیات ویژهای برای یک مشاور یا مدیر املاک حاصل میشود.
کسی که نام مشاوری املاک را با خود به یدک میکشد، اصولا باید بر این موضوع تمرکز داشته باشد که دیگر دوران ایستادن جلوی درب دفتر املاک گذشته و امروزه هر مشاور آگاهی میداند که باید سطح اطلاعات خود را بالا ببرد و در زمینههای مختلف فروش و بازاریابی خود را آپدیت نماید.

چگونه میتوانیم برای اخذ مجوز دفتر املاک اقدام کنیم؟
اگر میخواهید دفتر املاک خود را تأسیس و فعالیتتان را آغاز کنید پس از تهیه ملک باید برای اخذ مجوز اقدام کنید. در این مطلب به بررسی مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز دفتر املاک میپردازیم. مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز دفتر مشاوره املاک برخی از مدارک مورد نیاز برای دریافت مجوز دفتر املاک به شرح ذیل است:

نوشتن یک متن جذاب آگهی املاک
در دنیای امروزی به دلیل تعدد شغلها و همچنین رقابت زیاد بین آنها، داشتن استراتژی و تخصص در شغل، میتواند شما را از سایر رقبا متمایز کند. مشاور خرید و فروش املاک نیز از این قاعده مستثنی نیست در نتیجه در عصر امروز که بازارگردیها سمت و سوی مجازی به خود گرفتهاند، نگارش و طراحی یک آگهی حرفهای ضمن افزایش بازار کار، باعث دیده شدن و تمایز مشاور از سایر همکاران و رقبا میشود.