چجوری نیازهای مشتری رو پیدا کنم؟

نیاز مشتری در واقع همان عاملی است که او را راغب و وادار به درخواست خدمت از شما می‌کند. حال آن خدمت ممکن است خرید یا فروش ملک باشد. تصور کنید مشتری با انگیزه و هدف، از شما به عنوان یک کارشناس، درخواست پیدا کردن یک ملک مناسب دارد. حال اگر نتوان در زمان مناسب و با کیفیت لازم خواسته فرد را مرتفع کرد، ذوق مشتری کور و از تقاضای خود صرف نظر خواهد کرد. پس مشاور املاک باتجربه، باید نیاز اصلی مشتری را شناسایی و در کوتاه‌ترین زمان، آن را به سرمقصد برساند.
نیاز مشتری

نیاز مشتری در واقع همان عاملی است که او را راغب و وادار به درخواست خدمت از شما می‌کند. حال آن خدمت ممکن است خرید یا فروش ملک باشد. تصور کنید مشتری با انگیزه و هدف، از شما به عنوان یک کارشناس، درخواست پیدا کردن یک ملک مناسب دارد. حال اگر نتوان در زمان مناسب و با کیفیت لازم خواسته فرد را مرتفع کرد، ذوق مشتری کور و از تقاضای خود صرف نظر خواهد کرد. پس مشاور املاک باتجربه، باید نیاز اصلی مشتری را شناسایی و در کوتاه‌ترین زمان، آن را به سرمقصد برساند. اولین و در دسترس‌ترین راه برای شناسایی نیاز مشتری پرسش مستقیم از خود او است. کارشناسان در کشورهای پیشرفته دنیا، نیاز مشتری را از خود وی می‌پرسند. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد چگونگی پیدا کردن نیاز مشتری صحبت کنیم.

چجوری نیازهای مشتری رو پیدا کنم؟

همین طور که به آن اشاره شد، فاصله میان تقاضای مشتری و عرضه خدمت باید کوتاه باشد. پس باید نیازهای مشتری را شناخت و در اسرع وقت ملک مورد نظر مشتری را پیدا کرد. برای شناخت نیاز مشتری به نکات زیر توجه کنید:

  • نظرسنجی از شخص مشتری

امروزه بهترین راه نیاز مشتری، صحبت مستقیم با او است. از مشتری خود بپرسید در ذهن خود به دنبال چگونه ملکی است؟ برای این مهم، شما باید با فرد یک رابطه مستمر و پیگیرانه داشته باشید.

  • تهیه پرسش نامه

با استفاده از تهیه تعدادی سوال که هم می‌توانید، در سایت خود بارگذاری کنید و هم می‌توانید به صورت کاغذی در اختیار مشتری بگذارید، به نیازهای او واقف می‌شوید. سوالاتی از قبیل میزان سرمایه، سلیقه فرد، محل انتخابی وی برای خرید ملک و از این قبیل پرسش‌ها را به شکل چهارگزینه‌ای برای پاسخ راحت‌تر در اختیار مشتری قرار دهید.

  • شناخت زبان بدن و داشتن مهارت ارتباط

مادامی که یک مشاور املاک در مکالمات روزمره با مشتری، سعی می‌کند با بهره از علم روانشناسی از روی حرکات، نگاه و صحبت‌ها به خواسته درونی او پی ببرد، در شغل خود موفق است. همچنان با مطالعه آگاهی خود را راجع به شناخت مشتریان بالا ببرید.

  • توجه به داده‌ها

خوشبختانه با زندگی در عصر دیجیتال، دست‌یابی به اطلاعات به‌روز و تکنیک‌های جذب مشتری راحت می‌توان به یک جمع‌بندی از نیازهای کلی مشتری رسید. اطلاعات خود را با استفاده از متدهای روز دنیا آپدیت کنید تا یک قدم به شناخت نیاز مشتری نزدیک‌تر شوید.

  • نگاه از دید مشتری

مشاور املاک با‌تجربه، خود را جای مشتری می‌گذارد، یعنی در انتخاب یک ملک خود را مشتری تصور می‌کند و از دریچه دید و نگاه او به ملک نگاه می‌کند. با این دید متوجه معایب و مزایای آن خرید و فروش نیز می‌شود. همچنین در پوست مشتری، نیازهای او نیز بهتر شناخته می‌شود.

  • شبکه‌های اجتماعی

مردم و مشتریان هر روزه در حال انتشار پست‌ها و سلایق و علایق خود هستند، نکته‌سنجی و ریزبینی در این صفحات که مربوط به مشاوران املاک و حتی رقیبان شما می‌شود و نظرات مخاطبان این صفحه‌ها به شما الگو می‌دهد. استفاده از هشتک‌های مربوط به مشتری و جستجو در موتور جستجوگر گوگل نیز کمک شایانی به شناخت شما از نیازهای مشتری می‌کند.

  • رعایت انصاف

یکی از نیازهای مشتری که در همه مشترک است، انتظار داشتن انصاف است. او به مشاور املاک اعتماد می‌کند و به دنبال ملکی است که از همه جهات با خواسته‌های او مطابقت داشته باشد. پس وظیفه شما است که جانب اعتدال را از سمت خود رعایت کنید و فقط به نفع یکی از طرفین معامله کار نکنید.

  • کنترل روند معامله و پشتیبانی

برای اینکه نیاز مشتری را بشناسید، همواره در معامله‌ها شرایط را کنترل کنید و پشتیبان مشتری باشید. این کار علاوه بر رضایت مشتری، اطلاعات بیشتری در زمینه شناخت کلی به ارمغان دارد.

  • احترام و ایجاد رابطه عاطفی با مشتری

در تمام دنیا و در هر حرفه‌ای برای شناخت فرد و در نتیجه شناخت نیازهای او، احترام گذاشتن و ایجاد رابطه عاطفی یک عامل سرعت بخش در شناسایی نیازهای فرد محسوب می‌شود. پس به مشتری احترام و ارادت داشته باشید.

سخن پایانی

یک مشاور حرفه ای، کار خود را بر اساس شانس و اقبال پیش نمی‌برد. یعنی می‌داند برای موفقیت در کار خود، باید همواره فایل‌ها و اطلاعات خود را به‌روز‌رسانی کند و خواسته و نیاز مشتری خود را بشناسد. هنگامی که نیازهای مشتری خود را بشناسید و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید، میزان فروش و میزان رضایت مشتری از شما بالا می‌رود و این مهم، رونق کار شما را افزایش می‌دهد. مشاور املاک به طور کلی باید مشتری مدار باشد، یعنی در اعمال و رفتار خود، طوری برخورد کند که گویی رسالت او در این دنیا برطرف کردن نیاز مشتری است و بس. شناخت نیازهای مشتری و برطرف کردن آن، مشتری را به شما وفادار می‌کند و این خود یک تبلیغ بدون هزینه است. نکاتی که در این مقاله راجع به آن صحبت کردیم، شما را در شناخت نیازهای مشتری یاری می‌رساند

سوال داری شمارتو بذار

هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم

این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.

برای دوستات بفرست

جملات مهم

جملات مهم برای اینکه مشتری حرف شما را قبول کند 

مشاوران املاک نقش بسیار مهمی در فرآیند خرید و فروش ملک دارند. جهت دستیابی به موفقیت و پذیرفته شدن حرف شما توسط مشتری، نیاز است تا توانایی‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فرد خود را به بهترین شکل به آن‌ها ارائه نمایید. در این راستا، استفاده از جملات مهم و قانع‌کننده می‌تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد. یکی از اصول و روش‌های حیاتی در بازاریابی املاک، متقاعدسازی مشتریان است. آشنایی با این تکنیک‌ها می‌تواند به…

توضیحات بیشتر »
زبان بدن مشاورین املاک

زبان بدن مشاورین املاک موفق

بان بدن مشاورین املاک یکی از مهمترین مهارت هایی است که کارکنان یک آژانس باید به نکات ریز آن تسلط داشته باشند. در واقع آژانسی موفق است که مشاورین آن مهارت زبان بدن را به خوبی فرا گرفته باشند.
حتما تا به حال اصطلاح زبان بدن به گوشتان خورده است. همانطور که می‌دانید این موضوع نقش ویژه و بسزایی در برقراری ارتباط موثر با دیگران دارد، به خصوص در مورد مشاغلی که لازم است با شخص مخاطب گفتگو کرد تا به نتیجه دلخواه رسید. در حیطه املاک و مستغلات نیز آگاهی از دانش زبان بدن و عمل به نکات آن بسیار حائز اهمیت است

توضیحات بیشتر »

بازاریابی پس از فروش چیست و چه تکنیک ­هایی دارد؟

در دنیای کسب و کار و مخصوصاً در صنعت املاک، کار شما با مشتری پس از فروش تمام نمی‌شود.
بلکه پس از ارائه خدمات و فروش، باید به بازاریابی پس از فروش نیز اهمیت ویژه‌ای داشته باشید.
در این وبلاگ، بازاریابی پس از فروش را تعریف می‌کنیم و موثرترین تکنیک‌های آن را بررسی می‌کنیم.

توضیحات بیشتر »

Share:

جدیدترین مقالات

اگر درباره دوره ها سوال داری شمارتو بذار