بسیاری از ما شنیدهایم که شغل املاک یکی از پولسازترین و پردرآمدترین حرفههای موجود در هر کشوری است، اما آیا این گفته صحت دارد؟ آیا تمام کسانی که وارد این شغل میشوند به درآمد بالا میرسند؟ چه کسانی قادر به درآمدزایی در املاک هستند؟
اگر شما هم میخواهید به شغل املاک وارد شوید و میخواهید از پولساز بودن آن مطمئن شوید این مطلب را تا انتها دنبال کنید. در این مقاله تمام موارد تعیینکننده درآمد یک مشاوره املاک و راهکارهایی برای افزایش آن را به شما ارائه خواهیم داد.
درآمد مشاور املاک چگونه تعیین میشود؟
اگر به دنبال درآمدی ثابت و استخدام شدن هستید، قید شغل مشاوره املاک را بزنید. درآمدی که در این شغل به دست میآورید به نحوه فعالیت شما بستگی دارد. تا زمانی که با راههای درآمدزایی در املاک آشنا نباشید نمیتوانید به درآمد مطلوب خود برسید. پس اگر فردی پرتلاش و با پشتکار هستید به حیطه مشاوره املاک پا بگذارید و آینده درخشان خود را بسازید.
درآمد شما به میزان معاملاتی که انجام میدهید و همچنین ارزش هر کدام از آنها بستگی دارد. در این حرفه خبری از حقوق ثابت نیست و شما درصدی از معامله را برای حق کارشناسی و مشاوره خود دریافت خواهید کرد. اکنون به خوبی میدانید که منظور ما از تلاش و پشتکار برای افزایش درآمد چیست.
با وجود اینکه اکثر دفاتر مشاور املاک به کارمندان خود به صورت درصدی حقوق پرداخت میکنند اما میتوان شیوههای مختلف پرداخت در حرفه املاک را به سه دسته زیر تقسیم کرد:
- حقوق ثابت همراه با درصدی از معاملات انجام شده: این روش در میان دفاتر مشاور املاک مرسوم نیست و در بازارهای رقابتی شهرهای بزرگ کشور پرداختها معمولاً به صورت درصدی انجام میشود اما در این روش حقوق ثابت بسیار کمی به مشاوران املاک پرداخت میشود و هدف از پرداخت حقوق ثابت این است که ریسک را برای افراد مبتدی که وارد این حرفه شدهاند، کاهش داد.
- درصدی ثابت از معاملات انجام شده: در نوع دوم پرداخت به فردی که معامله اجاره، خرید یا فروش ملکی را منعقد میکند به صورت درصدی دستمزد پرداخت میکنند. این روش بسیار مرسوم است و برای افراد بسیار حرفهای و کاربلد مناسب است.
- پرداخت درصد معاملات به صورت پلکانی: در این روش درصدی که دریافت میکنید به سقف معاملاتی که انجام دادهاید بستگی دارد یعنی هر چه تعداد یا ارزش معاملاتی که انجام میدهید بیشتر باشد درصد بیشتری دریافت میکنید. اگر فردی مبتدی و خواهان پیشرفت هستید این روش پرداخت برای شما ایدهآل است.
دقت کنید که برخی از دفاتر املاک درصد مشاوران املاک خود را پس از کسر کسورات قانونی محاسبه میکنند. دو مورد از این کسورات مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده هستند.
شرایط بازار بر درآمدزایی در املاک تأثیر میگذارد
تا کنون بر این نکته اصرار داشتهایم که حرفه مشاور املاک در صورتی پولساز است که شما با تلاش و پشتکار آن را دنبال کنید اما همه اینها به شرایط بازار مسکن نیز بستگی دارد. برای درک بهتر این موضوع ابتدا باید با دورههای مختلف در بازار مسکن آشنا شوید:
- دوره رکود
- دوره گذار از رکود به رونق
- دوره رونق
- دوره گذار از رونق به رکود
شما نیز به خوبی میدانید که حتی افراد بیاطلاع و مبتدی نیز در دوره رونق میتوانند درآمد قابل قبولی به دست آورند اما آیا این درآمد در دوره گذار رونق به رکود نیز ادامه خواهد داشت؟ مسلماً در دوره گذار بسیاری از مشاوران املاک مبتدی از این حرفه خارج شده و به شغل دیگری روی میآورند.
در واقع این دوره بدترین زمان ممکن برای درآمدزایی در املاک است. در دورهای که قیمت ملک روزبهروز بیشتر میشود و خریداری برای ملک نیست، مشاوران املاک بدترین دوران را تجربه خواهند کرد. این دوره بسیار کوتاه و معمولاً کمتر از 3 ماه است.
دوره رکود نیز زمان مناسبی برای مشاوران املاک نیست و در این دوران فقط باید بر روی معاملات اجاره خود تمرکز کنید. ممکن است در طول 3 تا 5 سال رکود بازار مسکن معاملهای برای خرید و فروش ملک انجام ندهید. مشاورین املاک مبتدی اگر در دوره گذار از رونق به رکود این شغل را ترک نکرده باشند صددرصد در دوره رکود به سراغ حرفه دیگری میروند.
با شروع مدت 3 ماهه گذار از رکود به رونق، بازار کار مشاوران املاک نیز به خوبی رشد کرده و در دوره رونق به اوج پولسازی خود میرسد. پس اگر در زمانی که قصد ورود به این شغل را دارید آموزشهای لازم را دیده و به صورت حرفهای فعالیت خود را آغاز کنید، قطعاً به آرزوی خود برای درآمدزایی در املاک خواهد رسید.
رازهایی در مورد پولسازی در شغل مشاوره املاک
اگر میخواهید با رموز درآمدزایی در املاک آشنا شوید مطالعه این قسمت را از دست ندهید. در این قسمت میخواهیم برخی از اصول افزایش درآمد در این حرفه را برای شما بازگو کنیم:
- در اولین قدم شما باید اطلاعات خود در زمینه معاملات ملکی را افزایش دهید. با اصطلاحات حقوقی مربوط به معاملات آشنا شده و در قراردادهای خود و در جای مناسب از آنها استفاده کنید.
- همچنین باید با اصول فایلسازی در این حرفه آشنا باشید، مشتریان دفاتری که فایلهای متنوعی به مخاطبان ارائه میدهند بیشتر است و در نتیجه درآمد بیشتری به دست میآورند.
- با آموختن انواع روشهای بازاریابی میتوانید با مشتریان خود به خوبی تعامل برقرار کرده و ثابت کنید که مشاوره املاک یکی از پولسازترین شغلها در تمام دنیا است.
- به جای تمرکز بر روی تعداد معاملات به ارزش آنها توجه کنید. هر چه ثمن معاملهای که انجام میدهید بیش
تر باشد درآمدی که کسب کردهاید بیشتر خواهد شد.
کلام پایانی
در این مطلب با روشهای کسب درآمد در شغل مشاوره املاک آشنا شدید. البته هر یک از روشهای فوق برای یکی از افراد مبتدی یا حرفهای مناسب است. مسلماً افراد کاربلد به حقوق ثابت فکر نمیکنند و تمرکز آنها بر روی کسب درآمد به صورت پلکانی است.
پس از آن با تأثیر شرایط بازار مسکن نیز بر روی درآمدی که مشاوران املاک دارند آشنا شدیم. اگر به نکاتی که در پایان به شما معرفی کردیم عمل کنید شک نکنید که درآمدزایی در املاک را تجربه خواهید کرد. از اینکه تا پایان این مطلب مفید و کاربردی با ما همراه بودید از شما سپاسگزاریم.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست

مدیریت مشاورین املاک
امروزه سبک و سیاق فعالیت در مشاور املاک نسبت به گذشته تغییرات بسیار زیادی داشته و این شغل به یک حرفه کاملا تخصصی تبدیل شده است. یکی از مهمترین مباحث در این حوزه مدیریت مشاورین املاک میباشد. به راستی هر فردی میتواند مدیر مشاور املاک باشد؟ برای اینکه بتوانید مدیریت مشاور املاک را بر عهده بگیرید چه مهارتهایی باید داشته باشید.

آیا مشاوره املاک شغل است؟
آیا مشاوره املاک یک شغل است؟ یک مشاور املاک چه وظایفی به عهده دارد؟ مزایا و معایب این شغل چیست؟ چگونه میتوان این شغل را به صورت حرفهای دنبال کرد؟ اگر به دنبال یافتن پاسخی مناسب برای این سؤالات هستید پیشنهاد میکنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.
بسیاری از ما به این حرفه به عنوان شغل دوم یا شغلی مناسب بازنشستگان نگاه میکنیم.

مزایا و معایب شغل مشاوره املاک چیست؟ مواردی که باید بدانید
شغل مشاوره املاک یکی از حرفههای جذاب و پرچالش در دنیای امروز است که به دلیل پتانسیل بالای درآمد و آزادی شغلی، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.
با این حال، مانند هر شغل دیگری، این حرفه نیز دارای مزایا و معایب خاص خود است که باید به آنها توجه شود.
در این مقاله، به بررسی مزایا و معایب شغل مشاوره املاک خواهیم پرداخت و نکاتی را که برای ورود به این حوزه ضروری است، مرور خواهیم کرد.