اهمیت بازاریابی
همانطور که خودتان هم میدانید، اولین و مهمترین امکان ارتباطی در تمامی معاملات و بازاریابیهای دنیای امروزی، تلفن است. بنابراین از ارزش و اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
توجه داشته باشید که تمامی افراد در هر زمینهای که فعالیت میکنند، باید تکنیکهای مربوط به بازاریابی تلفنی را یاد بگیرند و از آنها استفاده نمایند. در ادامه این مقاله سعی کردهایم در رابطه با نکات مهم بازاریابی در املاکیها صحبت کنیم و شیوههای ارتباطی با تلفن را در زمینه خرید و فروش املاک را بیان نماییم. با ما همراه باشید.
نکات مهم در بازاریابی تلفنی
در ادامه این مطلب شما عزیزان را با مهمترین نکات در خصوص بازاریابی تلفنی در املاک آشنا میکنیم:
- قبل از شروع گفتگو کاملا آماده باشید: سعی کنید قبل از گرفتن شماره مدنظر، خود را کاملا آماده کنید. منظور از آمادگی سرحال بودن، لبخند زدن، فراهم بودن ابزار مورد نیاز همچون قلم، اطلاعات مورد نیاز، فهرستی از سؤالات مورد نیاز و … است. گفتنی است که معطل گذاشتن مشتری جهت پیدا کردن خودکار، اطلاعات و … کار درستی نیست و رنجش خاطر مخاطب را به همراه دارد.
- با صدایی واضح و رسا صحبت کنید: در فرآیند بازاریابی تلفنی رسا بودن و گویا بودن صدا بسیار مهم است.
- قبل از شروع مکالمه حتما تمرین کنید: سعی کنید قبل از هر مکالمهای برنامهریزی کنید. یعنی اول تمام مکالمه را در ذهن خود تمرین کرده و سپس تماس بگیرید. این کار اضطرابتان را نیز تا حدودی کم میکند.
- با مخاطب خود آشنا شوید: در ابتدای هر مکالمه نام مخاطب را بپرسید و مکالمهتان را با تلفظ درست نام ایشان ادامه دهید.
- متن بازاریابی را از قبل آماده کنید: برای اینکه یک مکالمه قوی داشته باشید، حتما باید از قبل متنی حرفهای را آماده کنید. این متن باید معرف برند و اهداف شما باشد.
- تمام وجه تمایز ملک را بیان کنید: در بازاریابی تلفنی باید از مزایای ملک و وجه تمایز آن نظیر سرمایه مورد نیاز، نحوه پرداخت، استحکام ملک و … صحبت کنید.
- انرژی خود را از پشت تلفن منتقل کنید: مخاطب باید شادابی را در تن و لحن صدای شما حس کند، چراکه معمولا فقدان ارتباط چشمی از معایب تلفن به عنوان یک عامل ارتباطی است. بنابراین شما باید با صدایی گرم و جذاب، این معایب را جبران نمایید.
- دقیق و وقت شناس باشید: سعی کنید برای وقت مشتری ارزش قائل شوید و اگر متوجه شدید که او تمایلی به ادامه گفتگو ندارد، وقت دیگری را جهت مذاکره درخواست کنید.
- آداب گفتگو کردن را رعایت کنید: حین صحبت کردن با تلفن سعی کنید چیزی نخورید، سیگار نکشید و یا به بهانههای دیگر حواس خود را پرت نکنید. به عبارت دیگر فقط بر روی گفتگویتان تمرکز کنید و به آداب و اعتقادات مخاطب احترام بگذارید.
- تصویر درستی از خود را ارائه دهید: تلاش کنید تا تصویر درستی را از خودتان به مخاطب ارائه دهید. در واقع نه خود را کوچک بشمارید و نه اینکه مغرورانه صحبت کنید. همچنین اینکه سعی کنید با سرعتی مناسب و تأثیرگذار صحبت نمایید.
- فهرستی از سوالات احتمالی را آماده کنید: بهتر است در یک بازاریابی تلفنی قبل از آغاز مکالمه فهرستی از سؤالات و اعتراضات احتمالی مشتریان را پیشبینی کنید و آنها را با پاسخهای صحیح کامل نمایید. این کار میتواند میزان آمادگی شما را در مذاکرات بعدی تا حدودی افزایش دهد.
- مهارت گوش کردن را در خود بالا ببرید: سعی کنید مهارت گوش کردن را در خودتان تقویت کنید و در وسط حرف مشتری نپرید.
- ویژگیهای ملک را به طور کامل بیان کنید: ویژگیهای مربوط به ملک و ساختمان را به طور کامل بیان کنید و از ذکر معایب آن غافل نشوید. این کار باعث میشود که اعتبارتان افزایش یابد و مشتری با اطمینان بیشتری از شما خرید کند.
- یادداشتبرداری فراموش نشود : یادداشت برداری سبب میشود که چیزی از قلم نیفتد، ولی باید مواظب باشید که این عمل به مذاکرات شما لطمهای وارد نکند. سعی کنید تندنویسی را تمرین کرده و نکات کلیدی را به سرعت یادداشت نمایید.
- تعیین زمان قرار ملاقات به دلخواه مشتری باشد: در برخی ازکتابهای معتبر خارجی گفته شده که خودتان برای مشتری وقت ملاقات تعیین کنید. اما باید گفت که این موضوع در کشور ایران خیلی خوشایند نیست. در واقع بهتر است که از مشتری درخواست کنید تا خودش یک زمان مشخص برای ملاقات را تعیین کند.
- شکستها و موفقیتهایتان را تجزیه و تحلیل کنید: سعی کنید موفقیتها و شکستهایتان را در بازاریابیهای تلفنی تجزیه و تحلیل کنید و از آنها درس عبرت بگیرید. چراکه یکی از بهترین معلمها برای هر شخصی تجربه است.
سخن پایانی
همانطور که در قسمتهای بالا نیز گفته شد، یکی از مهمترین بخشهای بازاریابی و تبلیغات در املاکیها، بازاریابی تلفنی است. به عبارت دیگر افراد شاغل در این حرفه جهت رونق کسب و کارشان باید سعی کنند به عنوان یک کارشناس تلفنی پر از انرژی باشند و یک برنامه کاری مشخص شدهای را برای خود در نظر بگیرند.
توجه داشته باشید که مواردی نظیر انرژی، دقت، برنامهریزی درست و … میتواند شرکت و یا خدمات شما را به بهترین شکل ممکن به مشتریان معرفی کند و مخاطبان را به همکاری ترغیب نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است به وبسایت رسمی نمایندگی ما به آدرس زیر مراجعه نمایید و یا اینکه از طریق شماره تلفنهایی که در پایین این صفحه درج شده، با کارشناسان مجرب مجموعه تماس حاصل فرمایید و سؤالات و یا ابهامات مدنظرتان را از آنها بپرسید. از توجه و همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست

چطور مشتری را وادار به خرید کنیم؟ | 7 تکنیک کاربردی
متقاعدسازی مشتری در حوزه املاک، یکی از مهمترین مهارتهایی است که هر مشاور حرفهای باید به آن مسلط باشد.
بسیاری از مشتریان حتی پس از مشاهده ملکهای متعدد، همچنان دچار تردید هستند و در تصمیمگیری نهایی دچار مشکل میشوند.
در چنین شرایطی، استفاده از روشهای سنتی فروش، نهتنها کمکی نمیکند، بلکه ممکن است باعث از دست رفتن مشتری شود.
در این مقاله، هفت تکنیک مؤثر و کاربردی را بررسی خواهیم کرد که به شما کمک میکنند ذهن مشتری را بهتر درک کنید، مقاومتهای او را کاهش دهید و در نهایت، او را به خرید ترغیب نمایید.
این اصول میتواند تأثیر چشمگیری در افزایش فروش و جلب رضایت مشتریان داشته باشد.

مزایای اخذ مجوز املاک
این روزها مزایای اخذ مجوز املاک بر هیچکس پوشیده نیست. این مجوز به شما امکانات و اختیاراتی میدهد که سایر مشاوران بدون مجوز از داشتن آنها محروم هستند. دریافت این مجوز و اختیارات وابسته به آن، بهایی نیز دارد. اخذ این مجوز نیازمند تلاش، صرف هزینه و زمان است. چنانچه به دنبال بهرهمندی از مزایای اخذ مجوز قانونی املاک هستید، بایستی کارهای اداری آن را انجام داده، هزینه نموده و تلاش خود را دو چندان کنید.

3 نکته برای موفقیت که هر مشاور املاک تازه کار باید بداند
صنعت مشاوره املاک یکی از حوزههای پرچالش و در عین حال پربازده است.
برای مشاوران املاک تازهکار، ورود به این عرصه میتواند هم هیجانانگیز و هم دلهرهآور باشد.
با وجود رقابت شدید و نیاز به مهارتهای خاص، موفقیت در این شغل نیازمند تلاش و یادگیری مداوم است.
در این مقاله، به سه نکته کلیدی که هر مشاور املاک تازهکار باید بداند، پرداخته میشود تا بتواند در مسیر حرفهای خود پیشرفت کند.