امروزه سبک و سیاق فعالیت مشاور املاک نسبت به گذشته تغییرات بسیار زیادی داشته و این شغل به یک حرفه کاملا تخصصی تبدیل شده است. یکی از مهمترین مباحث در این حوزه مدیریت مشاورین املاک میباشد. به راستی هر فردی میتواند مدیر مشاور املاک باشد؟ برای اینکه بتوانید مدیریت مشاور املاک را بر عهده بگیرید چه مهارتهایی باید داشته باشید. در این محتوا قصد داریم شما را با مهارتها و روشهای مدیریت مشاورین املاک آشنا کنیم. اگر قصد فعالیت در این حوزه را دارید، خواندن مطالب زیر را از دست ندهید.
مهارتهای مدیریت مشاورین املاک
مدیریت مشاور املاک نیازمند داشتن برخی از مهارتها است که در ادامه به بیان آنها خواهیم پرداخت:
برخورداری از مهارت رهبری
مهارت رهبری مربوط به استفاده مناسب و موثر از کارکنان، ایجاد محیط مناسب برای کسبوکار، درک انگیزههای مختلف افراد، ایجاد روحیه کار تیمی و … است. قبل از کسب آموزشهای لازم در زمینه چنین مهارتی در ابتدا باید نقاط ضعف و قوت خود را به طور کامل بشناسید. برای رهبری کردن تیم املاک خود نیاز دارید حتما به کارکنان احترام بگذارید و به آنها اعتماد کامل داشته باشید. سعی کنید یک محیط امن مشورتی ایجاد کنید و برای تصمیمگیری از نظرات کارکنان خود استفاده نمایید.
برای کسب این مهارت فرد باید اشراف کاملی به روانشناسی اجتماعی، تجربه کار تیمی و گروهی، مردم شناسی داشته باشد. یک مدیر املاکی باید مهارتهای رهبری را با اقتدار کامل انجام دهد.
برخورداری از مهارتهای فنی
این بخش از مهارتهای مدیریتی به میزان دانایی و تواناییهای فرد، شایستگیهای عمل، کاربرد فنون مختلف او باز میگردد. برای کسب این مهارت فرد حتما باید دورههای آموزشی مختلفی را طی کرده و در ادامه از طریق کارورزی و کسب تجربه به این مهارت دست پیدا کند. مهارتهای فنی شامل برنامهریزی، حسابداری، بودجهبندی، کنترل امور مالی و …. است. برای اینکه بتوانید در گروه مدیران موفق قرار بگیرید باید از مهارت فنی بالایی برخوردار باشید. این مهارت بزرگترین شاخص برای انتخاب مدیر بوده و به دلیل گستردگی فعالیت این حرفه باید مهارت فنی دائم بروزرسانی شود.
برخورداری از مهارتهای ادراکی
این بخش از مهارت مدیر مشاور املاک مربوط به تشخیص کارکردهای هر سازمان و وابستگیهای آنها با یکدیگر است. مدیر باید در موقعیتهای مختلف بهترین تصمیمها را اخذ کند و در نهایت بتواند رضایت کارکنان خود را جلب نماید.
روشهای مختلف مدیریت مشاورین املاک
مدیریت مشاور املاک مجموعهای از چند فعالیت است که برای اداره و کنترل کردن یک آژانس مشاور املاکی صورت میپذیرد. یک مدیر مشاور املاک برای اینکه بتواند گوی سبقت را از رقبای خود برباید و در کار و حرفه خود به موفقیت دست پیدا کند باید نکات بسیاری را مدنظر بگیرد. چندین روش مدیریتی مشاور املاک وجود دارد که کمککننده هستند. باید دقت داشته باشید اگر بخواهید یک مدیر موفق باشید از تمام این شیوهها در کنار هم بهره ببرید:
مدیریت مبتنی بر دادههای موجود
یک مدیر مشاور املاک موفق باید در تصمیمگیری از دادهها استفاده کند. مدیر باید دادههای مربوط به عملکرد دیگر مشاورین املاک، وضع موجود بازار و نیاز و رضایت مشتریان را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کند. یک مدیر توانمند باید علم بالایی در زمینه تاریخچه مسکن در منطقه موجود و تحلیل نوسانات موجود در بازار را داشته باشد.
مدیریت مشاورین املاک مبتنی بر مشورت
یکی از روشهای دیگر مدیریت مشاورین املاک مشورت و همکاری با مشاورین خود است. یک مدیر موفق باید این فرصت را به همکاران خود بدهد تا نظرات و پیشنهادات را بیان کنند. مشاور املاکی موفق و رو به رشد است که در آن تمام اعضا همکاری صمیمانهای با یکدیگر داشته باشند و همه اجازه بیان نظرات و پیشنهادات خود را داشته باشند.
مدیریت مشاور املاک مبتنی بر استعداد
یک مدیر موفق در زمان انتخاب کارکنان خود توجه ویژهای به استعداد افراد در این زمینه دارد. یک فرد با استعداد میتواند کمک بسیار بزرگی به مشاور املاک کند و سطح دانش و اعتبار آژانس را افزایش دهد.
مدیریت مبتنی بر رهبری
یکی از وظیفههای اصلی یک مدیر املاکی هدایت صحیح تیم خود است. یک مدیر باید بتواند به همکاران خود انگیزه لازم برای فعالیت را بدهد و با آنها ارتباط خوبی برقرار کند.
مدیریت مبتنی بر مشتری مداری
یک مدیر موفق همیشه اصل را بر رضایت مشتری قرار میدهد. برای اینکه یک مشاور املاک بتواند موفق باشد باید مشاورههای مفیدی را به مشتریان خود ارائه دهد و به آنها در پیدا کردن ملک مورد نظر کمک کند. مدیر باید بتواند با مشتریان خود ارتباط خوبی برقرار کند و از فن بیان بسیار قوی برخوردار باشد و کارکنان خود را هم با شیوههای مذاکره کردن موثر برای جذب مشتری آشنا سازد.
نتیجه گیری
امروزه مدیریت مشاورین املاک امری تخصصی و بسیار حرفهای بوده که حتما نیاز است فرد برای مدیریت یک آژانس املاک در کنار آموزشهای لازم از مهارت و تجربه بالایی نیز برخوردار باشد. در این محتوا شما را با برخی از شیوههای مدیریتی آشنا کردیم. شما میتوانید با بهره گرفتن از مطالب فوق گامی در جهت موفقیت بیشتر مشاور املاک خود بردارید.
سوال داری شمارتو بذار
هر سوالی داری بپرس حداکثر تا پایان وقت اداری امروز بهت زنگ میزنیم
برای دوستات بفرست
چه طبقاتی در آپارتمان پرطرفدارتر هستند؟
اگر قصد خرید یا اجاره آپارتمان را داشته یا اینکه تازه وارد حرفه مشاور املاک شده باشید اولین سوالی که ذهن شما را درگیر میکند این موضوع است که چه طبقاتی در آپارتمان پرطرفدارتر هستند؟ و شرایط زندگی در کدام طبقه بهتر است؟ به شما توصیه میکنیم که مطالعه این مقاله را از دست ندهید زیرا آکادمی آموزش املاک ابراهیمی که در زمینه آموزش تخصصی به مدیران و مشاوران املاک فعالیت میکند، قصد دارد به این سوالات به صورت جامع و کامل پاسخ دهد.
به سرعت به مشتریان خود پاسخ دهید
قطعا یکی از اصلیترین رکنهای موفقیت در شغل مشاور املاک، ارتباط با مشتری است. بنابراین اگر شما نیز قصد دارید در آینده به عنوان یک مشاور ملکی موفق شناخته شوید، سعی کنید بر روی ارتباطات انسانیتان کار کنید. توجه داشته باشید که این فرآیند هیچ ربطی به زبان نداشته و فقط به شناخت خواستهها و سلیقههای مشتریان وابسته است و در نهایت بر افزایش درآمد شما نیز تأثیرات خاص خود را دارد. گفتنی است که تمامی مشتریان خواهان پاسخهای سریع هستند…
معایب شغل مشاور املاک چیست؟
بسیاری از مردم فکر می کنند که شغل مشاور املاک، شغلی است که صاحبان آن بدون کمترین زحمت و دردسر بیشترین درآمد را داشته و معتقدند این حرفه تنها در یک بنگاه، خط تلفن و میز و صندلی خلاصه شده و مشاوران تنها زحمتی که می کشند، گرفتن حق کمیسیون از طرفین معامله ملک است! درست است که شغل مشاور املاک درآمدزا و جذاب است، اما در عین حال شغلی پر از استرس، سختی و ریسک است. در این مقاله قصد داریم در رابطه با معایب شغل مشاور املاک صحبت کنیم.